Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Zie je wat leuks op de website of heb je een eigen voorbeeld/ontwerp? Dit kan je per WhatsApp, telefoon of e-mail aan ons doorgeven. Je krijgt vervolgens een vrijblijvende offerte van ons. Onze prijzen zijn inclusief OB.

Wanneer je akkoord gaat met de offerte dient het hele bedrag in één keer te worden voldaan. Dit kan contant of per bank.

Wanneer wij je bestelling gereed hebben nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor de bezorging

Levertijd en bezorgen bezorgen?

De levertijd van uw bestelling is ca. 2 weken. 

Wanneer je bestelling klaar is, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de bezorging. Wij maken gebruik van een extern transportbedrijf. Wij bezorgen de spullen tot aan huis af en worden geen trappen op getild. Zelf de je bestelling afhalen is natuurlijk ook mogelijk.

Wat is steigerhout?

Steigerhout is een vurenhouten plank die in de bouw wordt gebruikt als loopplank op een steiger. Door de tijd heen verouderd het hout door vuil en cement. Dit geeft het hout zijn karakteristieke uitstraling. Een eigenschap van steigerhout is dat het robuust is. Er kan niet verwacht worden dat een meubel 100% maatvast en egaal. Houdt hiermee rekening voor een bestelling op maat.

Bij ons kun je kiezen tussen oud steigerhout, nieuw steigerhout of nieuw steigerhout voorzien van een greywash. 

 

Oud steigerhout is droog en geschuurd om deze splintervrij te maken. een plank heeft een afmeting van ca. 195x30mm met een lengte tot 5 meter.

Ons nieuwe steigerhout is gedroogd en geschaafd. Hierdoor is de werking minimaal en zijn deze vlakker dan ongeschaafde planken de afmeting van een plank is ca. 195x27mm met een lengte tot 5 meter. Deze plank kunnen we ook voorzien van een greywash.

Oud
Nieuw
Greywash

Maken jullie ook kussen?

Nee, wij maken geen kussens. Wij kunnen je wel in contact brengen met een bedrijf die kussens op maat maakt.

Wat doen jullie nog meer?

Naast de steigerhouten meubelen, kunnen wij ook andere hout producten maken. Dit kan een overkapping zijn, een pergola, een schutting, etc. Ook kunnen wij meubelen van een ander houtsoort maken. Neem gerust contact op.

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!